Untitled
01 jan 2016
week 133: 25 t/m 31 december

Op 1e Kerstdag, 25 december, heeft Laura uitgeslapen tot 9:30 uur. We zijn met opa en oma Van Aerle, tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan eten bij Dinertijd in Asten. Bas, Laura en Eline zijn heel lief geweest. Toen ze klaar waren met eten, hebben ze lief aan tafel gepuzzeld, gekleurd en spelletjes gedaan. Na het eten zijn we met zijn allen bij opa en oma geweest. Ook daar was het gezellig en hebben de kindjes nog fijn gespeeld.
Ook op 2e kerstdag, 26 december, heeft Laura uitgeslapen tot 9:45 uur. We zijn naar opa en oma Van Mierlo geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. We hebben gezellig gegeten en daarna zijn we met zijn allen een stukje gaan wandelen; Bas, Laura, Esther en Lars zijn op de skelter mee gegaan. ’s Avonds hebben Bas en Laura fijn nog even in bad gespeeld.
We zijn op 27 december gezellig met zijn viertjes naar De Bikkels geweest. We hebben een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura nog een tijdje fijn in de speeltuin gespeeld.
Op 28 december hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld; ook een hele tijd in de tuin.
We zijn op 29 december bij tante Willeke en oom Teun op bezoek geweest om kennis te maken met Amy en Mila (de dochtertjes van Teun van 4 en 1 jaar). Bas, Laura, Eline en Amy hebben samen gekleurd en zijn samen met tante Willeke vaak bij de poezen gaan kijken.
Op 30 december hebben we de fotoboeken van Bas en Laura van 0 tot 1 jaar gekeken. Vooral Bas had de grootste lol ;-). ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar de olifantenglijbaan geweest; Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler.
Op 31 december zijn we na het avondeten naar Hein en Willemiek gegaan om oud en nieuw te vieren. Bas en Laura mochten samen in het bed van Hein en Willemiek slapen. In het begin ging het wat moeizaam; Bas en vooral Laura zijn vaak naar de wc gegaan (niet om te plassen, maar om de badkamer te bekijken) en ze hebben nog een tijdje gekletst en met Koetje en Nijntje gespeeld. Daarna zijn ze lekker gaan slapen, totdat ze om 00:00 uur wakker werden van het vuurwerk en van Sanne en Jinthe (die moesten huilen, omdat ze geschrokken waren van het vuurwerk). We zijn even bij Bas en Laura geweest, maar ze zeiden dat ze nog wilden slapen en dus zijn we weer naar beneden gegaan. Toen Bas en Laura na een tijdje weer wakker werden, zijn ze nog even mee naar beneden geweest en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Ze zaten gezellig met zijn tweetjes onder een dekentje, maar hebben niet geslapen in de auto. Thuis wilden ze in bed nog een verhaaltje, en dus hebben we om 02.00 uur nog voorgelezen ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative